19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Λύθηκε το μυστήριο με τα ρούχα- Βοήθησε το ακριβό ρολόι 2500€

Αίσια κατάληξη είχαν οι έρευνες της Αστυνομίας στην Πάφο για τα παρατημένα αντρικά ρούχα, τα οποία εντοπίστηκαν στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Venus – Που βρήκαν το κάτοχο τους οι αστυνομικοί και τι τους είπε;


 Πέντε ώρες μετά από την καταγγελία πολίτη στη λιμενική αστυνομία, ότι εντόπισε ένα παντελόνι, παπούτσια και ένα ρολόι στην παραλία, η Αστυνομία εντόπισε τον κάτοχο τους. Πρόκειται για Ρώσο τουρίστα περίπου 40 ετών.

Ο 40χρονος ήταν ένας από τους καλεσμένους στο beach party που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην εν λόγω παραλία. Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του, λόγω του ακριβού ρολογιού. Ο άνδρας το βράδυ δεν επέστρεψε με το λεωφορείο στο ξενοδοχείο του, αλλά σε κατάσταση μέθης έμεινε στην παραλία. Όταν τελικά τα κατάφερε και βρήκε το δρόμο…δεν πήρε είδηση ότι δεν φορούσε τα ρούχα του!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κοιμάται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, 1, 5 χιλιόμετρο πιο κάτω από την παραλία που βρέθηκαν τα ρούχα του. Όταν του παρέδωσαν τα προσωπικά του είδη, τους ευχαρίστησε κυρίως για το ρολόι, η τιμή του οποίου αγγίζει τις 2,5 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΠ: Τι θα δημιουργήσει το ιστορικό σωματείο της Πάφου που θα σχολιάσει θετικά όλη η Κύπρος;

Πηγή: http://cyprustimes.com/

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ