20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κρίσιμα πενηντάχρονη γυναίκα μετά απο πτώση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίσθηκε 51χρονη από το Ισραήλ, επισκέπτρια, μετά από πτώση της στις σκάλες του σπιτιού στο οποίο διέμενε στην Πέγεια λίγο μετά το μεσημέρι.

Η 51χρονη διακομίσθηκε μετά το ατύχημα με ασθενοφόρο αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, αλλά ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τη σκηνή στην περιοχή Ζαλακιώτισσα στην Πέγεια, όπου έγινε το ατύχημα, επισκέφτηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ επιπρόσθετη ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να διενεργήσει η ιατροδικαστής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 51χρονη αναμένετο να αναχωρήσει σήμερα για το Ισραήλ, ωστόσο δεν ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα του οδηγού ταξί που την ανέμενε έξω από την οικία στην οποία διέμενε στην Πέγεια.

Ακολούθως ο οδηγός κάλεσε ασθενοφόρο και Αστυνομία.

Η 51χρονη νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Λευκωσίας και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ