19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή, καταδίωξη και σύλληψη δυο Παφιτών σε πολυσύχναστη γειτονιά

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε πριν απο λίγο η Αστυνομία Πάφου σε πολυσύχναστη γειτονιά της Κάτω Πάφου για διερευνόμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία και συγκεκριμένα σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην οδό Παφίας Αφροδίτης. 


Οι αστυνομικοί αξιολογώντας πληροφορίες που έδωσαν πολίτες κινήθηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και εντόπισαν δύο άντρες ηλικίας 40 και 29 χρόνων, μόνιμους κάτοικους Πάφου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντικείμενα αξίας και ένα πορτοφόλι που είχαν κλαπεί μερικά λεπτά προηγουμένως απο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε κοντινό σημείο.

Οι δυο δράστες φέρεται να έσπασαν το γυαλί των αυτοκινήτων, να άρπαξαν απο μέσα το πορτοφόλι στο οποίο υπήρχαν χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για κακή τους τύχη όμως δεν υπολόγισαν τους περαστικούς οι οποίοι τους είδαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν αμέσως στη σκηνή τόσο με μοτοσυκλέτες όσο και με περιπολικά και εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και τα κλοπιμαία.

Οι δράστες με καταγωγή απο τη Γεωργία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό σταθμό Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Η αύξηση των περιπολιών πάντως την οποία αποφάσισε η νέα ηγεσία της Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου φαίνεται να αποδίδει καρπούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ