26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κλείνουν επ’ αόριστον τον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού αύριο οι κυνηγοί

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους με κάθε μέσο δηλώνουν οι κυνηγοί της επαρχίας Πάφου οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη στάση του Ταμείου Θήρας σε σχέση με τον καθορισμό των εκπαιδευτικών κυνηγετικών περιοχών για τα σκυλιά τους.


Δεν πρόκειται να αντέξουμε άλλη κοροϊδία αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση και αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00πμ ξεκινάνε τις εκδηλώσεις διαματυρίας τους με επ’ αόριστο κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου Πάφου- Λεμεσού και στις δύο λωρίδες.

Η σχετική δημοσίευσή τους αναφέρει τα ακόλουθα:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Φτάνει πια η κοροϊδία από το Ταμείο Θήρας και τον προϊστάμενο του. Να κλείσει όλες τις περιοχές για την εκπαίδευση των κυνηγετικών μας σκύλων το έκανε άμεσα σε μια ημέρα.Κάθε χρόνο τα ίδια.

Χάνουμε σχεδόν ένα μήνα μέχρι δήθεν να αποφασίσει ποιές περιοχές θα δώσει και τι διατάγματα θέλει να περάσει στην Βουλή.

Εμείς σαν ιδιοκτήτες κυνηγετικών σκύλων επαρχίας Πάφου, εάν μέχρι αύριο δεν μας δοθούν οι περιοχές για την εκπαίδευση των κυνηγετικών μας σκύλων, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. θα μαζευτούμε στον κυκλικό κόμβο των Κονιών και θα κλείσουμε και τις δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Πάφου- Λεμεσού με τα αυτοκίνητα μας για αόριστο χρόνο μέχρι να έχουμε επίσημη και άμεση απάντηση από τον προϊστάμενο του Ταμείου Θήρας στο αίτημα μας που είναι το άνοιγμα όλων των περιοχών !!!

Κάλουμε τον προϊστάμενο του Ταμείου Θήρας να παρευρεθεί στη συγκέντρωση μας και να μας δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις αν τολμά !!!”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ