21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κλείνει δρόμους η Βασίλισσα του Πολιτισμού- (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ)

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Παφίτικου Καρναβαλιού», θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Είσοδος Βασιλιά Καρνάβαλου, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Λόγω της Εισόδου στην πόλη, της «Βασίλισσας του Πολιτισμού», την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, από τις 04.00 μ.μ. μέχρι τις 06.00 μ.μ., η κυκλοφοριακή κίνηση θα απαγορευτεί στους πιο κάτω δρόμους:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή (ύψος Universal), Παλαιών Πατρών Γερμανού, Υπολοχαγού Παπαγεωργίου (ύψος ΠΑΣΥΔΥ), 1ης Απριλίου (ύψος Κλειστού Γηπέδου Α΄ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄), Γρηγόρη Αυξεντίου (ύψος της εισόδου της Αστυνομικής Διεύθυνσης) και Ιωάννη Αγρότη.

– Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η κυκλοφοριακή κίνηση κατά την Αποκριάτικη Παρέλαση, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, από τη 01.00 μ.μ. μέχρι τις 06.00 μ.μ., θα απαγορευτεί στους πιο κάτω δρόμους:

Λεωφόρος Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου ‘ALEXANDER THE GREAT’), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου).

Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις για τον προορισμό τους.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ