15.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

ΠΑΦΟΣ: Καταδίωξη διαρρήκτη και πάλη με αστυνομικούς- Στο Νοσοκομείο τραυματίας ένας αστυνομικός

Υπόθεση διάρρηξης διαμερίσματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Συγκεκριμένα χθες βράδυ η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι σε πολυκατοικία στη Χλώρακα εθεάθη άγνωστο πρόσωπο να εξέρχεται από μπαλκονόπορτα διαμερίσματος. Αμέσως στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της ομάδας “Ζ” οι οποίοι αναζητούσαν νεαρό που σύμφωνα με την καταγγελία κατάφερε να διαφύγει από χρησιμοποιώντας γειτονικά μπαλκόνια διαμερισμάτων πολυκατοικίας.

Μετά από έρευνα στην περιοχή εντοπίστηκε σε γειτονικό υπαίθριο χώρο μετά άγνωστος άνδρας ο οποίος στην κατοχή του είχε διάφορα αντικείμενα και ένα ξύλο το οποίο χρησιμοποίησε τελικά σαν ρόπαλο. Στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης ο 39χρονος ομογενής, όπως διαφάνηκε από μετέπειτα εξετάσεις, κτύπησε με το ξύλο τον ένα από τους δυο αστυνομικούς στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη τραυματίζοντας τον.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι αστυνομικοί μετά από πάλη που ακολούθησε με τον ύποπτο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκαν μεταξύ άλλων μια δέσμη κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία, μια γυναικεία τσάντα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Από καταγγελία των ιδιοκτήτων του διαμερίσματος από το οποίο θεάθηκε να απομακρύνεται ο 39χρονος διαπιστώθηκε ότι έλειπε και το ποσό των €150 σε μετρητά. Ο ύποπτος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου. Σήμερα θα ζητηθεί διάταγμα κράτησής του από το δικαστήριο για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε φέρει κάκωση κλείδας και κάκωση χεριού και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απελύθη.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ