13.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: “Πέταξαν τα βιβλία μας στα σκουπίδια” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια σοβαρή καταγγελία έφτασε σήμερα το απόγευμα στο PafosPress.com απο μαθητές του Γυμνασίου Θεοσκέπαστης. Όπως καταγγέλνουν σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις μαθητές, οι καθαρίστριες του σχολείου, μετά απο οδηγίες της διεύθυνσης, πέταξαν σήμερα το πρωί στα σκουπίδια βιβλία συμμαθητών τους.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως πληροφορούμαστε προέκυψε λόγω του ότι κάποιοι απο τους μαθητές αφήνουν επίτηδες τα βιβλία τους κάτω απο τα θρανία με αποτέλεσμα να δοθεί, όπως καταγγέλνουν, οδηγία στο προσωπικό καθαριότητας όταν συναντά ένα τέτοιο φαινόμενο να καθαρίζει τα θρανία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με αυτό τον τρόπο φαίνεται ότι η διεύθυνση θέλει να παραδειγματίσει τους μαθητές στέλνοντας έτσι και μήνυμα στους μαθητές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά που υποδηλώνει αδιαφορία και σχολική αμέλεια.

Έλα όμως που η πιο πάνω ενέργεια ήρθε να συγκρουστεί με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει συγκεκριμένη μαθήτρια με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, μαθήτρια του σχολείου μετά απο εγχείρηση στον σπόνδυλο έχει ιατρική άδεια να μην κουβαλά βιβλία (βάρος) με αποτέλεσμα να τα αφήνει στο σχολείο.

Τόσο τα βιβλία της συγκεκριμένης μαθήτριας όσο και άλλων μαθητών που τα άφησαν κάτω απο τα θρανία βρέθηκαν σήμερα στα σκουπίδια με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την έντονη αντίδραση των μαθητών.

Στις φωτογραφίες που το PafosPress.com εξασφάλισε μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε του λόγου τ’ αληθές. Ανάμεσα στα βιβλία υπάρχουν όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε ακόμη και βιβλία Θρησκευτικών.

  . . . . .

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ