18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κατάρρευσε γιατρός του Νοσοκομείου απο υπερκόπωση- Κωφεύει το Υπουργείο

Τραγικά είναι τα όσα εξελίσσονται εδώ και καιρό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με το Υπουργείο Υγείας να κωφεύει στις αντιδράσεις τόσο των ασθενών όσο και των ίδιων των γιατρών αλλά και των δημοσιογράφων που συνεχώς αναδεικνύουν το θέμα χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. 

Σήμερα, όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, “ήρθε το κερασάκι στην τούρτα” με τον εναπομείναντα γυναικολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου να καταρρέει στην κυριολεξία αφού χθες εξέτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, 65 ασθενείς με αποτέλεσμα σήμερα να μην αντέξει άλλο και να προσκομίσει χαρτί για άδεια ασθενείας λόγω ίλιγγου.

Να θυμίσουμε ότι πριν ένα περίπου χρόνο η Γυναικολογική Κλινική είχε τέσσερις γυναικολόγους ενώ σήμερα διαθέτει μόνο δύο εκ των οποίων ο ένας ήταν με άδεια ασθενείας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι το PafosPress εδώ και μέρες σχολιάζοντας το θέμα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι η Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν. Πάφου πάει για κλείσιμο (διαβαστε περισσότερα ΕΔΩ).

Το πρόβλημα πάντως επιλύθηκε και πάλι προσωρινά με παρέμβαση των Ιατρικών Υπηρεσιών και του κ. Μάτσα ο οποίος ανακάλεσε άρον άρον την άδεια ασθενείας του πρώτου γυναικολόγου για να μην κλείσει εντελώς η Κλινική.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ