28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Καλά στην υγεία του ο νεαρός που…”δολοφονήθηκε”- Τι λέει ο ίδιος;

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία Πάφου όταν λίγο μετά τις έφταναν πληροφορίες, η μια μετά την άλλη, που έκαναν λόγο για δολοφονία νεαρού στην Πέγεια. 


Το συμβάν επιβεβαίωσε μιλώντας στο PafosPress.com αστυνομική πηγή κάνοντας λόγο για λανθασμένο συναγερμό και αχρείαστη αναστάτωση που προήλθαν απο πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα απο κόσμο για περιστατικό δολοφονίας μετά απο πυροβολισμό με θύμα νεαρό απο την Πάφο.

Η είδηση της δήθεν “δολοφονίας”, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, διαδόθηκε αστραπιαία μετά απο δημοσίευμα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναστατωθεί και να ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου συζήτηση που περιελάμβανε ακόμη και συλλυπητήρια μηνύματα προς το “θύμα” τα οποία στέλνονταν στον ίδιο μέσω κινητού ή Facebook όπως ο ίδιος ο νεαρός ανέφερε στην συνέχεια στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο νεαρός στην πορεία και αφού είχε δεχτεί επίσκεψη απο άνδρες της Αστυνομίας που πήγαν να διακριβώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που εξηγούσε ότι πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα που αφορούσε τον ίδιο και ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Να αναφέρουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα και το PafosPress.com χθες βράδυ δέχθηκε πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα που αναφέρονταν σε δολοφονία με τον κόσμο ανάστατο να ζητά να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.

;

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ