28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ικανοποίηση στον ΠΑΣΥΞΕ από τις πληρότητες τις μέρες των Χριστουγέννων

Σε ικανοποιητικά επίπεδα αναμένεται να κυμανθούν οι πληρότητες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως οι  πληρότητες των ξενοδοχείων κατά την περίοδο των γιορτών αναμένεται να κυμανθούν στο 80%, ενώ σημείωσε υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από την κυπριακή – εγχώρια αγορά.

Σε σχέση με το 2019 ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως διατηρεί μια ανησυχία για την ερχόμενη χρονιά διότι η ρωσική αγορά δεν δείχνει σημεία ανάκαμψης. Ενόσω το ρούβλι παραμένει χαμηλό θεωρώ είπε,  ότι η ρωσική αγορά θα κυμανθεί στα επίπεδα που κυμάνθηκε το 2018.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσον αφορά την αγγλική αγορά  σημείωσε  πως και  εκεί υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία λόγω της αβεβαιότητος του αποτελέσματος του Βrexit.
“Εάν το Brexit πάρει μια αρνητική τροπή και η στερλίνα διολισθήσει και άλλο , τότε σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά το τουριστικό ρεύμα στην Κύπρο”, είπε χαρακτηριστικά, διότι, όπως εξήγησε ,  το πακέτο της Κύπρου θα είναι  συγκριτικά πιο ακριβό λόγω της διαφοράς στερλίνας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Μιχαηλίδη η γερμανική αγορά πρέπει  να επανέλθει στην Πάφο και μόνο με αυτή θα μπορέσει  να αντισταθμίσει  την αγγλική αγορά και να κάνει  μια ουσιαστική αλλαγή στην χρονιαία πληρότητα της Πάφου”, κατέληξε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ