15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ιδού η λύση για να αποφύγετε το μποτιλιάρισμα από το κλείσιμο της Θερμοπυλών (ΧΑΡΤΗΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ)

Κλειστή είναι από το Σάββατο η οδός Θερμοπυλών από το ύψος που βρίσκονται τα φώτα τροχαίας (Πενταρά) και για περίπου 100 μέτρα. 

Επειδή αρκετοί οδηγοί, κυρίως τις ώρες αιχμής, δεν αποφεύγουν το μποτιλιάρισμα το PafosPress.com σας παρουσιάζει ένα χάρτη με εναλλακτική διαδρομή για να μην …βραχυκυκλωθείτε στα φανάρια της διασταύρωσης Αθηνάς- Λεωφόρος Ελλάδος- Ευαγόρα Παλληκαρίδη- Ελευθερίου Βενιζέλου (φώτα Παπαντωνίου).

Όπως θα σας οδηγήσει ο δρόμος από την εκτροπή για την οδό Θερμοπυλών αν θέλετε να πάτε προς την Επαρχιακή Διοίκηση ή την Κάτω Πάφο μπορείτε στο τέρμα της Χαριλάοπυ Τρικούπη να ακολουθήσετε δεξιά πορεία και να μπείτε ξανά στη Θερμοπυλών μέσω της οδού Αθηνάς όπως φαίνεται δηλαδή στον πιο κάτω χάρτη αν ακολουθήσετε τα κόκκινα βέλη. Αν πάλι θέλετε να πάτε προς το κέντρο πόλης μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία των μπλε βελών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΑΡ

Αν ο καθένας μας γνωρίζει καλά τις εκτροπές των δρόμων και είναι ενήμερος τότε όλοι θα μπορέσουμε να φτάσουμε νωρίτερα στον προορισμό μας.

Σημαντική είναι η διευκρίνηση και για τους επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου αφού καλό θα ήταν ο κόσμος να γνωρίζζει ότι η πρόσβαση προς το κέντρο είναι απρόσκοπτη και εύκολη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ