20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 38χρονο πατέρα νωρίς το πρωί (pics)

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Δήμο Καμηλάρη, ηλικίας 38 ετών από τη Γεροσκήπου, συνέβη σήμερα το πρωί.

Να σημειωθεί ότι το όνομα του άτυχου νέου δίνεται στη δημοσιότητα κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία (η ώρα 1:38μμ) η οποία επιβεβαίωσε πως έχει ήδη ενημερωθεί επισήμως η οικογένειά του. 

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου που έγινε γύρω στις 11 το πρωί, στη Λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο, διερευνώνται σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Τσαππή ο οποίος προέβη σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άτυχος 38χρονος οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού στη Λεωφόρο Ευρώπης με κατεύθυνση προς την Κάτω Πάφο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Καμηλάρης ο οποίος φορούσε προστατευτικό κράνος εσπευσμένα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός απλώς διέγνωσε το θάνατο του.

Ο άτυχος νεαρός καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.

Διευκρινίζεται πως το PafosPress.com, σεβόμενο την δημοσιογραφική δεοντολογία και τον άγραφο κώδικα σεβασμού που πρέπει να υπάρχει τόσο απέναντι στο θύμα όσο και απέναντι στην οικογένειά του έχει δημοσιεύσει αυτή την είδηση η ώρα 1:38μμ (μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία) και δεν έχει καμία σχέση με παρόμοιες δημοσιεύσεις σε άλλες ιστοσελίδες της Πάφου.  

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ