17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Η Lifebank προχωρά και εξελίσσεται! Αυτό είναι το νέο βήμα της Παφίτικης εταιρείας

Επειδή σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, είπα αυτή τη βδομάδα να συντάξω κάτι σύντομο για τη δουλειά μου.

Η Lifebank, εταιρεία στην οποία εργάζομαι από το 2003, επέκτεινε πρόσφατα τις δραστηριότητές της στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας στην Κυπριακή αγορά φαρμακευτικών σκευασμάτων και εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής. Στηριζόμενη στο εκτεταμένο δίκτυο γιατρών συνεργατών σε όλη την Κύπρο, η εταιρεία επιχειρεί με αυτό τον τρόπο να διευρυνεί το φάσμα προσφερόμενων υπηρεσιών, ισχυροποιώντας έτσι τη θέση της ως πρωτοπόρα εταιρεία βιοτεχνολογίας στην Κύπρο.

Η Lifebank, έχει ήδη προχωρήσει στην εισαγωγή τριών συμπληρωμάτων διατροφής. Πρόκειται για τα προϊόντα, KIROCOMPLEX™ για χρήση σε περιπτώσεις του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών, το PERICLIM™ για χρήση στην εμμηνόπαυση και το προϊόν REVIFASTDOL® για αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου και των πόνων περιόδου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα σκευάσματα είναι προϊόντα κατασκευασμένα στην Ιταλία και αποτελούν την πλέον φυσική απάντηση στα γυναικολογικά προβλήματα που αναφέρονται πιο πάνω. Εισάγονται κατά αποκλειστικότητα από τη Lifebank και διατίθενται μέσω του εμπορικού τμήματος της εταιρείας σε όλα τα φαρμακεία Παγκύπρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα προϊόντα και τις ενδείξεις χρήσεις μπορείτε να ενημερώνεστε από τη Lifebank επικοινωνώντας Παγκύπρια στον αριθμό 7000 8484.

Παναγιώτης Α. Βορκάς

Γενετιστής

Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Σ. ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ