18.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΠΑΦΟΣ: Η 8χρονη Μαρία Ελένη ζητά τη βοήθειά μας για την Υγεία της (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ)

Ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια σήμερα το PafosPress.com σε συνεννόηση με την οικογένεια της οκτάχρονης Μαρίας Ελένης απο την Πάφο η οποία διαγνώστηκε πριν λίγες μέρες με όγκο στο κεφάλι.

Η μικρή Μαρία Ελένη χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να γίνει καλά, καθώς πρέπει να πάει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί άμεσα. Το ποσό της εγχείρησης ξεπερνάει τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας την παρούσια στιγμή και μέσω του PafosPress.com απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Η βοήθεια των συνανθρώπων μας θα είναι καθοριστική ώστε το κοριτσάκι να καταφέρει να κάνει το μεγάλο και δύσκολο αυτό ταξίδι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε ποσο ή τρόπο παρακάτω αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγενών του παιδιού και ο τραπεζικός λογαριασμός.

Ακόμα και η κοινοποίηση αποτελεί μεγάλη βοήθεια.

Η οικογένεια της Μαρίας Ελένης με την ευκαρία αυτή ευχαριστεί ολόψυχα εκ των προτέρων πιστεύοντας ότι η αλληλεγγύη και η εγκάρδια υποστήριξη του καθενός μπορούν να χαρίσουν ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον στη μικρή Μαρία Ελένη….

Το PafosPress.com έχει στα χέρια του τις ιατρικές γνωματεύσεις και τα ιατρικά αποτελέσματα  (πόρισμα εγκεφαλογραφήματος και μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου) που αποδεικνύουν τα πιο πάνω όμως για λόγους ιατρικού απόρρητου δεν τα δημοσιοποιεί.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ