21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του Αργύρη απο την Πάφο που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά

Ο Αργύρης Ιακώβου απο την Πάφο δηλώνει μιλώντας σε συνέντευξη στην εφημερίδα Σημερινή πως είναι απογοητευμένος απο τη ζωή αλλά συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη. 


Το 1999 ένα τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην ολόκληρή του η ζωή, αφού πέρασε από τρία χειρουργεία, κρίθηκε 75% ανάπηρος, έχασε τη δουλειά του και, έκτοτε, προσπαθεί, δίνει αγώνα, για να αντιμετωπίσει και, κυρίως, να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα

«Κατάφερα να φτιάξω μια δεμένη, γεμάτη αγάπη οικογένεια. Έκανα τρεις δουλειές για να μη λείψει ποτέ τίποτα στα τέσσερα παιδιά μου. Το πρωί δούλευα στα Δημόσια Έργα, το απόγευμα σε ραδιοφωνικό σταθμό και το βράδυ σε εστιατόριο» αλλά, «από το 2010 και μετά, χάθηκε κάθε ελπίδα για μένα. Διαλύθηκε η ζωή και η οικογένειά μου»

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Οι περισσότεροι νομίζουν ότι δεν θέλω να δουλέψω και ότι δεν προσφέρω τίποτα στην οικογένειά μου, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στεναχωριέμαι, νιώθω ότι πνίγομαι, ότι δεν αξίζω την αγάπη κανενός. Δεν έχω φίλους αλλά ούτε και ανθρώπους που να ενδιαφέρονται και να νοιάζονται για μένα, εκτός από την οικογένειά μου»

Σε όλους όσοι κουβαλούν όλα εκείνα τα σωματικά αλλά και ψυχικά τραύματα ενός τροχαίου εύχομαι να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που πραγματικά τους αγαπούν και τους συμπαραστέκονται. Η ψυχική δύναμη που απαιτείται ώστε να μπορέσει κανείς να αντέξει αυτόν τον μεγάλο Γολγοθά είναι πολύ μεγάλη»

Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέντευξη του Αργύρη Ιακώβου απο την Πάφο πατώντας ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ