25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Η εξοικονόμηση νερού είναι καθήκον και ευθύνη όλων λέει το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων

Η εξοικονόμηση νερού είναι καθήκον και ευθύνη όλων τονίστηκε σε συνάντηση που διοργάνωσε την Πέμπτη το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων με τους κύριους καταναλωτές ύδρευσης και άρδευσης της αστικής και περιαστικής περιοχής της Πάφου.

Ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρει ότι χαιρετίζοντας τη συνάντηση, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, δήλωσε ότι «από τα στάδια της αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής μέχρι τα στάδια της χρήσης και της επαναχρησιμοποίησης, επιβάλλεται η ανάπτυξη ορθολογικής νοοτροπίας που θα διαφυλάσσει το πολύτιμο αυτό αγαθό, το νερό».

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ακούστηκαν οι προβληματισμοί αλλά και οι εισηγήσεις των καταναλωτών και όλων των ενδιαφερομένων φορέων της Πάφου, και επιβεβαιώθηκε η ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην εκδήλωση στον Πολυχώρο Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο παρευρέθηκαν Βουλευτές της επαρχίας Πάφου, εκπρόσωποι των αγροτικών οργανώσεων, εκπρόσωποι των δήμων και περιαστικών κοινοτήτων της Πάφου, ως Αρχές Υδατοπρομήθειας, καθώς και οι κύριοι καταναλωτές άρδευσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ