18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακός γάμος- Ιερέας κτύπησε και τραύματισε τον αδελφό του γαμπρού για ένα έθιμο

Απίστευτο και όμως πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα συνέβηκε στην Πάφο.
Συγκεκριμένα χθες Σάββατο 11 Ιουνίου και ενώ ιερέας τελούσε τον γάμο νεαρού ζευγαριού στην Πάφο, διέκοψε σύμφωνα με καταγγελίες το μυστήριο και επιτέθηκε κτυπώντας στο πρόσωπο τον αδελφό του γαμπρού που τυγχαίνει να είναι και γιος Δημοτικού Συμβούλου Πάφου.  Αιτία της επίθεσης, σύμφωνα με παρευρισκόμεους ήταν το γνωστό παραδοσιακό χτύπημα στην πλάτη του γαμπρού, όταν ο ιερέας έψελνε το «Ησαΐα χόρευε».
Ο ιερέας εξοργίστηκε, όπως λέγεται, άφησε το Ευαγγέλιο και χτύπησε τον αδελφό του γαμπρού στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου απο χθες αλλά και μετά από σχόλια συγγενικών προσώπων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης “στη θέα του αίματος στο πρόσωπο του αδελφού του γαμπρού, οι συγγενείς εξαγριώθηκαν και ο γάμος σχεδόν διαλύθηκε”.
Με την παρέμβαση ψυχραιμότερων όμως ο ιερέας συνέχισε και ολοκλήρωσε το μυστήριο που τελέσθηκε σε εξωκλήσι της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου και συγκεκριμένα στο Σταυρό της Μύνθης στη Τσάδα και αμέσως μετά  εξαφανίστηκε.
Κατά τα άλλα ο γάμος ήταν πολύ λαμπερός όπως άρμοζε στους δύο νεόνυμφους και τις οικογένειές τους και οι νιόπαντροι απόλαυσαν την κάθε στιγμή της σημαντικής αυτής τους ημέρας.
Παρά το απρόσμενο αυτό συμβάν η νύφη παρέμεινε ψύχραιμη και εκθαμβωτική όπως πάντα φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό ενώ ο γαμπρός γεμάτος διάθεση χαμογελούσε συνεχώς και διασκέδαζε απολαμβάνοντας τη μοναδική αυτή ημέρα.
Στο γάμο εκτός απο τους συγγενείς και φίλους των οικογενειών παρευρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι απο τη Λευκωσία αφού τόσο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του γαμπρού όσο και της οικογένειας έχουν δημιουργήσει άριστες σχέσεις με τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο.
Το PafosPress εύχεται βίον ανθόσπαρτον στους νεόνυμφους και καλούς απογόνους!
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ