26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ: “Δεν ξέρουμε αν τελικά τα παιδιά μας παντρεύτηκαν” λέει ο Γιώργος Σοφοκλέους

Την απογοήτευσή του και τη δυσαρέσκειά του για την επεισοδιακή εξέλιξη που είχε ο γάμος του γιου του αφού ο ιερέας επιτέθηκε και κτύπησε τον άλλο του γιο την ώρα του “Ισαΐα χόρευε”΄εξέφρασε μιλώντας στο PafosPress ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στο Δήμο Πάφου, Γιώργος Σοφοκλέους.

Τα έχασα, μας ανέφερε, βλέποντας το παιδί μου κάτω στην εκκλησία κτυπημένο και να αιμορραγεί μετά την ακατανόητη αυτή ενέργεια του Ιερέα. Θα απευθυνθώ προσωπικά τόσο στον Μητροπολίτη όσο και στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο για το συμβάν γιατί δεν μπορεί να λειτουργούν ιερείς οι οποίοι ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν προβλήματα συμπεριφοράς ή δεν ξέω και γω τι άλλο.

Όπως γίνονται συνεχείς αξιολογήσεις στους καθηγητές για να μπορούν να διδάξουν,   έτσι πρέπει να γίνονται και για τους Ιερείς για να μπορούν να λειτουργούν υπογράμμισε μιλώντας στο PafosPress δηλώντας επίσης ότι τα πιο πάνω θα τα καταθέσει και γραπτώς στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου μετά το σοκαριστικό συμβάν που έζησε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν το εύχομαι σε κανένα, κατέληξε, ήταν μια τραυματική εμπειρία η οποία μάλιστα δεν καταλάβαμε αν έχει ολοκληρωθεί το μυστήριο και αν τα παιδιά μας τελικά έχουν παντρευτεί ή ακόμη αν ο Ιερέας τελείωσε ή όχι το μυστήριο αφού δεν έχουν υπογράψει ούτε τα σχετικά έγγραφα.

«Ακόμη και τώρα δεν γνωρίζουμε αν τα παιδιά έχουν παντρευτεί και αναμένουμε να μιλήσουμε με τη Μητρόπολη, αφού στο τέλος δεν υπογράφηκαν τα απαραίτητα χαρτιά», πρόσθεσε ο κ. Σοφοκλέους.

Σύμφωνα πάντοτε με τον κ. Σοφοκλέους ο γιος του που «έφαγε» το ξύλο, μεταφέρθηκε για τις σχετικές εξετάασεις στο Νοσοκομείο ενώ ήδη από χθες το βράδυ η οικογένεια προέβη σε προφορική καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού όμως λόγω έλλειψης προσωπικού εκεί αναμένεται να ακολουθήσει και γραπτή καταγγελία σήμερα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ