21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμό για υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ναρκωτικών – Χειροπέδες σε νεαρούς

Στην σύλληψη δύο Ε/κ ηλικίας 26 και 29 ετών προχώρησαν χτες στις 20:30  μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) μετά από επεισοδιακή καταδίωξη για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) ύστερα από σχετική παρακολούθηση εντόπισαν τον έναν από τους δύο νεαρούς να μπαινοβγαίνει σε όχημα το οποίο βρισκόταν και ο δεύτερος νεαρός.

Στην κατοχή των δύο νεαρών εντοπίστηκαν ναρκωτικά περίπου 250 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 3.360 ευρώ για το οποίο δεν μπορούσαν ανακρινόμενοι να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ρίφθηκε μάλιστα, προειδοποιητικός πυροβολισμός, όταν ο ένας εκ των δραστών  επιχείρησε να εξέλθει του οχήματος στο οποίο επέβαινε και να διαφύγει πεζός. Στην κατοχή του ανευρέθηκε η ποσότητα των ναρκωτικών – 250 γραμμαρίων – η οποία ήταν χωρισμένη σε οκτώ διαφορετικές συσκευασίες. Ο οδηγός του οχήματος παρέμεινε στην θέση του και σε έρευνα στο όχημα εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο νεαροί είναι της παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια και της χρήσης ναρκωτικών  και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( κλιμάκιο Πάφου)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ