29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Εντατικές έρευνες για τους δράστες που παρίσταναν τους αστυνομικούς – Χτύπησαν και λήστεψαν νεαρό ζευγάρι

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών σε σχέση με την υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος που σημειώθηκε στην Επαρχία Πάφου σε βάρος δύο επισκεπτών από την Ουκρανία, που διαμένουν σε αντίσκηνο στην περιοχή Πέτρας του Ρωμιού.


Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής, με δηλώσεις του, προέτρεψε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται αμέσως σε τέτοια αιτήματα και να βεβαιώνονται ότι πρόκειται για μέλη της Αστυνομίας.

Αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό, ο κ. Τσαπής είπε πως σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 25χρονο και 25χρονη, περίπου η ώρα 02:00 σήμερα το πρωί, τρία άγνωστα τους πρόσωπα τους προσέγγισαν και τους ανέφεραν ότι είναι μέλη της Αστυνομίας και στη συνέχεια διενήργησαν έρευνα στο αντίσκηνο όπου διέμεναν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως, είπε, “οι δύο από τους τρεις αγνώστους μαζί με τον 25χρονο μετέβησαν για έρευνα στο αυτοκίνητο του, ενώ ο τρίτος ύποπτος ο οποίος παρέμεινε κοντά στο αντίσκηνο επιτέθηκε και κτύπησε την 25χρονη, της προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι και της έκλεψε το πορτοφόλι που περιείχε 200 ευρώ και πιστωτικές κάρτες”.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι δύο από τους τρεις υπόπτους είναι περίπου ηλικίας 25 ετών λεπτής σωματικής διάπλασης, ενώ ο τρίτος είναι περίπου 35 χρονών.

Τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, διενήργησαν εξετάσεις παρέλαβαν τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ