32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Εμπλοκή της Αστυνομίας ζητά ο Δημητριάδης για τις καταγγελίες Φαίδωνος για το Τμ. Αρχαιοτήτων

Τη διερεύνηση των καταγγελιών του Δημάρχου Πάφου κατά Λειτουργών του Αρχαιολογικού Μουσείου της Επαρχίας Πάφου και γενικότερα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, θα ζητήσει με επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο Υπουργός Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.


Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υπουργός, θα στείλει την επιστολή τη Δευτέρα με την οποία θα ζητά από την Αστυνομία να διερευνήσει τις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, “αρχίζοντας με κατάθεση από τον ίδιο, ώστε να δώσει οποιαδήποτε στοιχεία κατέχει”.

Ο κ. Δημητριάδης, στην ανακοίνωσή του “αναφορικά με τους συνεχιζόμενους ισχυρισμούς και καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου κατά Λειτουργών του Αρχαιολογικού Μουσείου της Επαρχίας Πάφου και γενικότερα του Τμήματος Αρχαιοτήτων” επισημαίνει πως σε ό,τι αφορά το αρμόδιο Τμήμα Αρχαιοτήτων από την εμπειρία του μέχρι σήμερα ως Πολιτικός Προϊστάμενος “και με τα στοιχεία που είμαι σε θέση να κατέχω, εκτελεί τα καθήκοντα του με επαγγελματισμό και αρτιότητα συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας του τόπου μας και της διαφύλαξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αναφέρει, επίσης, ο Υπουργός Μεταφορών ότι “η απώλεια της ψυχραιμίας πολιτικών ανδρών είναι κακός σύμβουλος, ιδιαίτερα όταν οδηγεί σε διατύπωση καταγγελιών που λόγω του ότι δεν γίνονται μέσω της κατάλληλης οδού δεν ερευνώνται, ενώ αιωρούνται αφήνοντας σκιές σε δημόσιους λειτουργούς, δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή και επιχειρούν να απαξιώσουν αρχές και θεσμούς της πολιτείας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν προέρχονται από πρόσωπα που κατέχουν Δημόσια Αξιώματα όπως αυτό του Δημάρχου”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ