16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: ‘Εκοψαν το νερό σε πενταμελή οικογένεια με μωρό με αναπηρία (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Άλλη μια ανθρώπινη ιστορία που καταδεικνύει την αναλγησία κάποιων από τους μηχανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το PafosPress.com.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην ιστοσελίδα μας Κοινοτικό Συμβούλιο της Επαρχίας Πάφου προχώρησε σήμερα στην αφαίρεση αρκετών υδρομετρητών από κατοικίες λόγω μη καταβολής των οφειλούμενων ποσών.

Στις περιπτώσεις αυτές που ανέρχονται σε διψήφιο αριθμό υπήρχε και μια που το χρωστούμενο ποσό των €721,09 το όφειλε πενταμελής οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά ένα εκ των οποίων έχει σοβαρής μορφής αναπηρία. Το ποσό όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην επιστολή που εξασφάλισε το PafosPress.com συσσωρεύτηκε από τη 6η διμηνία του 2017 μέχρι και σήμερα, δηλαδή σχεδόν δυο χρόνια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σίγουρα οι οφειλές προς τις Τοπικές Αρχές πρέπει να καταβάλλονται αλλά και οι Τοπικές Αρχές με τη σειρά τους, σε περιπτώσεις σαν την πιο πάνω, οφείλουν στα πλαίσια της ανθρωπιστικής προσέγγισης, να τις αντικρίζουν με άλλο φακό και να επιδεικνύουν τη δέουσα χαλαρότητα.

Ένας διακανονισμός, μια καλή διάθεση και καλή θέληση για συνενόηση και συνεργασία θα μπορούσε να καλύψει σταδιακά το ποσό και να μη χρειαστεί να μείνει μια πενταμελής οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά ένα εκ των οποίων με αναπηρία σε σπίτι δίχως νερό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ