21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Λεωφόρος Τάφοι των Βασιλέων – Ολοήμερη περιοδεία στην Πάφο

Ολοήμερη περιοδεία πραγματοποιεί σήμερα στην Πάφο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και επτά Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Η περιοδεία περιλαμβάνει περιήγηση του Προέδρου στο κέντρο της πόλης για ενημέρωση της πορείας υλοποίησης των έργων αστικής και πολιτιστικής υποδομής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προεδρεύει ευρείας σύσκεψης των Τοπικών Αρχών και Φορέων στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου στην παρουσία όλων των Δημάρχων και Βουλευτών της Επαρχίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Πάφο να κατασκευάζονται έργα όπως η Λεωφόρος Τάφοι Των Βασιλέων αλλά και τα υπό κατασκευή έργα στο κέντρο της ίδιας της πόλης.

Ξεκινήσαμε μαζί μια προσπάθεια με την εξαγγελία των έργων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους παράγοντες και είμαι ευτυχής που προχωρεί.

Το έργο είναι μια υλοποίηση της υποχρέωσης του κράτους προς την Πάφο.

Ιδιαίτερη αναφορά στην κατασκευή της Μαρίνας Πάφου αναλύοντας το ιστορικό της καθυστέρησης.

Δεν φταίει η Κυβέρνηση για την καθυστέρηση υποστήριξε αφού ακολούθησε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες με βάση και τη νομοθεσία.

Εργαζόμαστε με ζήλο και αποφασιστικότητα για την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ