21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς “εφυγε” ο Κώστας Φωτίου

Στα μαύρα ντύθηκε για άλλη μια φορά η Πάφος στο άκουσμα του θανάτου χθες Παρασκευή βράδυ ακόμη ενός νέου ανθρώπου, 40 χρόνων απο καρκίνο.


Ο Κώστας Φωτίου απο την Πάφο έδινε τον τελευταίο καιρό τη πιο σκληρή και πιο μεγάλη μάχη της ζωής του αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε να βγει νικητής και απεβίωσε σε τόσο νεαρή ηλικία και τόσο άδικα καταλείποντας σύζυγο και ένα ανήλικο παιδί.

Άνθρωπος ευθύς, περήφανος και έξω καρδιά ο Κώστας μεγάλωσε στην Πάφο σε μια εποχή που οι αληθινές σχέσεις και οι φιλίες ήταν τόσο δυνατές και σπουδαίες που φίλοι και γνωστοί, συμμαθητές και συνομίλικοι, κάθε ένας απο εμάς που έτυχε να σφίξουμε το χέρι του έστω και μια φορά, να ανταλλάξουμε ένα γεια ή ένα χαμόγελο μαζί του δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως μπορεί να είναι αλήθεια ότι πια δεν είναι μαζί μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έχοντας πάντα ένα δικό του ύφος, ένα μοναδικό αρχοντικό και λεβέντικο στυλ και χαρακτήρα με ευγενική καλοσύνη και περηφάνεια ο Κώστας μας φεύγει πρωτού προλάβει να χαρεί όλα όσα ονειρεύτηκε και όλα όσα ήθελε να ζήσει. Ταξιδεύει στην γειτονιά των Αγγέλων κτυπημένος πισώπλατα και άναδρα απο την τύχη αφήνοντας πίσω του ανύποτο πόνο και ένα τεράστιο Γιατί.

Στο καλό φίλε Κώστα για το μεγάλο σου ταξίδι για την αιωνιότητα,

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη.

Μάριος Ιγνατίου, PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ