25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Για τα αγγούρια, τις ντομάτες και το κολοκάσι ο καβγάς των γιαγιάδων

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβηκε χθες στην Πάφο όταν δυο ηλικιωμένες, 84 και 70 χρόνων αντίστοιχα, τσακώθηκαν για ασήμαντη αφορμή με αποτέλεσμα μια απο τις δυο να καταλήξει τραυματισμένη στο Νοσοκομείο και η άλλη στην Αστυνομία.


Το νερό με το οποίο ποτίζουν δύο γειτονικά χωράφια τους ήταν η αιτία καβγά δύο ηλικιωμένων γυναικών 84 και 70 ετών αντίστοιχα στην κοινότητα Τάλας.
Το επεισόδιο ανάμεσα στις δυο οξύθυμες κυρίες σημειώθηκε χθες το απόγευμα ωστόσο η καταγγελία έγινε χθες το βράδυ από την 84χρονη. Οι δύο γιαγιάδες  άρχισαν τον καυγά για τα δικαιώματα του νερού που ποτίζουν τα χωράφια τους αφού η μια ήθελε να ποτίσει τα λαχανικά της, ντομάτες και αγγουράκια και η άλλη το κολοκάσι της.
Σύμφωνα με την μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, η 70χρονη έσπρωξε την 84χρονη η οποία έπεσε προς τα πίσω κτυπώντας σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.
Αποτέλεσμα του καβγά ήταν η 84χρονη να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η 70χρονη δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί στο δικαστήριο αργότερα.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ