20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Βραχιολάκια” σε δύο 19χρονους για υπόθεση ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον δύο 19χρονων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 6 Σεπτεμβρίου υπήρχε πληροφορία ότι θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή στα Κονιά.

Στο μέρος έσπευσαν περίπολα της Τροχαίας του κλιμακίου πληροφοριών όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με δύο νεαρούς μέσα. Οι δύο νεαροί στη θέα της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, ακολούθησε πεζή καταδίωξη και έγινε κατορθωτή η σύλληψη του ενός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε σωματική έρευνα του ενός 19χρονου εντοπίστηκαν στην κατοχή του ζυγαριά ακριβείας, ψαλίδι και πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ.

Στη συνέχεια στο μέρος μετέβησαν μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 19χρονου εντοπίστηκαν άλλο χρηματικό ποσό ύψους 425 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας, σπαστήρας και ένα κουτί στο οποίο υπήρχαν συνολικά 29 πλαστικά καλαμάκια που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που ομοιάζει με μεταμφεταμίνες βάρους περίπου 5 γραμμαρίων.

Στην πορεία και μετά παρέλευση μίας ώρας συνελήφθη και ο δεύτερος 19χρονος.

Οι δύο 19χρονοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ, ενώ ανακρινόμενος ο πρώτος 19χρονος που συνελήφθη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τίποτε ενώ ο δεύτερος 19χρονος παραδέχτηκε ότι αυτά που βρέθηκαν στην κατοχή τους είναι ναρκωτικές ουσίες, είναι δικά του και τα χρησιμοποιεί για δική του χρήση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ