25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκαν οι κλέφτες του πορτοφολιού των €900 που είχε μέσα €3500

Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 32 ετών, ομογενείς και οι δυο απο την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής.

Οι δυο ύποπτοι κατηγορούνται για την γνωστή υπόθεση με την κλοπή του πορτοφολιού μάρκας DKNY, αξίας €900 στο οποίο η Ρωσίδα ιδιοκτήτριά του είχε €3500 και 100 ρούβλια.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την Αστυνομία, μία γυναίκα από τη Ρωσία κατήγγειλε ότι σε ένα φυτώριο αγοράς ειδών κήπου όπου είχε μεταβεί μαζί με μια φίλη της και ένα γνωστό της 33χρονο στην περιοχή της Τίμης, έχασε το πορτοφόλι της  αξίας 900 ευρώ, το οποίο περιείχε 7 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, 100 ρούβλια και την πιστωτική της κάρτα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου ο οποίος φαίνεται να λαμβάνει το τσαντάκι να το δίνει σε κάποιο άλλο άγνωστο πρόσωπο με αποτέλεσμα αυτό να κλαπεί.

Οι δυο συνελήφθησαν χθες αλλά δεν βρέθηκε τίποτα απο τα κλοπιμαία στην κατοχή τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Πήγε να αγοράσει είδη για τον κήπο της και της έκλεψαν πορτοφόλι των €900 γεμάτο 500ευρα

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ