19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αυτό το παραθαλάσσιο all day στέκι ίσως δεν το ανακάλυψες ακόμα

Ένας χώρος μαγευτικός όπου μπορείς να βρεθείς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και να δεις το πιο όμορφο, ίσως, ηλιοβασίλεμα στην Κύπρο.

Ένα ακόμη παραθαλάσσιο all day στέκι στην Πέγεια που θα κλεψει την καρδιά σου

Το Sea Caves seaside στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια μέρη της Κύπρου. Η θαυμάσια θέα στη θάλασσα, το μεσογειακό ύφος της περιοχής, οι θαλασσινές σπηλιές που βρίσκονται εκείς δημιουργούν ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον “άγριας” ομορφιάς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε αυτή την ξεχωριστή περιοχή θα βρεις το Sea Caves Lounge Bar – Cafe & Restaurant, ένα μέρος όπου μπορείς να περάσεις όλη την ημέρα εκεί. Μπορείς να βρεθείς εκεί από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θέα της θάλασσας μαζί με τα κοκτέιλ του Sea Caves Bar ενώ αργότερα μπορείς να απολαύσεις στο Sea Caves Lounge Café μια μεγάλη ποικιλία καφέδες, φρέσκους χυμούς και πολλά άλλα ροφήματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να απολαύσεις ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο Sea Caves Restaurant μπροστά στην υπέροχη θέα της θάλασσα.

Το μπαρ βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο, ένα βήμα από τη θάλασσα, όπου μπορείς να απολαύσεις κοκτέιλ, αναψυκτικά και καφέ, ελαφριά σνακ, από νωρίς το πρωί.

Ο χώρος προσφέρεται για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παιδιά αλλά και για ρομαντζάδα με το ταίρι σου. Το εστιατόριο διαθέτει ένα πλούσιο μενού μεσογειακής κουζίνας με ψάρια, κρέας στη σχάρα, φρέσκες σαλάτες, ζυμαρικά αλλά και μια ποικιλία άλλων πιάτων. Μαζί με μια λίστα κρασιών που περιέχει ετικέτες τόσο από τον κυπριακό, τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα.

Περισσότερες πληροφορίες: TIME OUT CYPRUS 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ