16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αυτό συνέβη το πρωί στο Χα Ποτάμι με το “ύποπτο όχημα”

Στην σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής οχήματος,  οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και  τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης οχήματος  ηλικίας 20 ετών κάτοικος Επαρχίας Πάφου κατήγγειλε στις 06:15 το πρωί  ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, στάθμευσε το αυτοκίνητο του αξίας 2.900 ευρώ στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου ξεκινημένο με τα κλειδιά πάνω, ωστόσο μετά από απουσία του δέκα λεπτών παρατήρησε ότι αυτό είχε κλαπεί.

Λίγο αργότερα γύρω στις 07:00 το πρωί σήμερα η Αστυνομία ενημερώθηκε ότι το αυτοκίνητο κινείτο σε περιοχή στο Χά- Ποτάμι .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν  σταθμευμένο το όχημα ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν νεαρός άντρας που έμοιαζε με την περιγραφή που είχε δοθεί στην Αστυνομία για τον οδηγό του οχήματος .

Όταν αυτός αντιλήφθηκε τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου επιχείρησε να διαφύγει  , χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και ακολούθως σταμάτησε από μόνος του .

Από έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία διαπίστωσε ότι πρόκειται για 28χρονο . Ο συγκεκριμένος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 64mg αντί 22mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Επίσης εντοπίστηκε θετικός και σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία.  

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ