19.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ασθενείς δεύτερης κατηγορίας οι καρδιοπαθείς μας- Δυο με έμφραγμα χθες πήγαν Λεμεσό

Βρίσκονται στην αναμονή και …κρέμμονται απο τα “χείλη της λίστα αναμονής” της Καρδιολογικής Κλινικής Λεμεσού οι καρδιοπαθείς της Επαρχίας Πάφου όπως δείχνουν τα πράγματα.

Χθες δυο έκτακτα περιστατικά με εμφράγματα οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού στην Πάφο ως γνωστό δεν υπάρχει Σύμφωνα με δηλώσεις του Δ

Απο τους νοσηλευόμενους ασθενείς του Νοσοκομείου Πάφουμ έξι με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιμένουν να τους διενεργηθεί αγγειογραφία στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου, Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη, ο οποίος μίλησε στο ΡΙΚ, το Νοσοκομείο Λεμεσού δέχεται ένα ασθενή την ημέρα απο την Πάφο ενώ να σημειωθεί ότι υπάρχουν ασθενείς που είναι στην αναμονή για περισσότερο απο δέκα ημέρες.

Δυο χθεσινά εμφράγματα, σύμφωνα με τον κ. Μουτήρη, μεταφέρθηκαν χθες στο Γ.Ν. Λεμεσού επιβαρύνοντας και αυτό το Νοσοκομείο το οποίο βρίσκεται στα όρια του με τις κλίνες.

Ο Ιωσήφ Μουτήρης επανέλαβε ότι διέξοδος σε αυτή την πολύ πιεστική κατάσταση θα μπορούσε να αποτελέσει η αγορά αγγειογράφου για το Νοσοκομείο Πάφου αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα μπορούσαν να αγοραστούν υπηρεσίας απο τα πέντε ιδιωτικά νοσοκομεία που διαθέτουν αγγειογράφο.

Πηγή: ΡΙΚ

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ