19.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΠΑΦΟΣ: Από πολυτραυματισμό προήλθε ο θάνατος του 39χρονου εργάτη στην Τσάδα

Από πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσης μεγάλου όγκου χώματος προήθλε ο θάνατος του 39χρονου εργάτη Ουμπριμίρ Ποπόφ ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στις 22 Φεβρουαρίου σε εργοτάξιο σε γκολφ της Τσάδας, σύμφωνα με τη νεκροψία επί της σορού του η οποία διεξήχθη σήμερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 39χρονος εργάζονταν σε εργοτάξιο στο γκολ της Τσάδας όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο πλαίσιο ανοίγματος αυλακιού για να περάσουν σωλήνες νερού και ενώ ήταν στο αυλάκι βάθους 10 μέτρων έπεσε μια μεγάλη πέτρα μεγέθους 15 με 20 τόνων  και όγκοι χώματος  με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει .

Για τον απεγκλωβισμό του 39χρονου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση που διήρκεσε μισή ώρα περίπου  ενώ στο μέρος μετέβη επί τόπου όχημα διάσωσης από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου μετά από κλήση που δέχτηκε για το εργατικό ατύχημα. Στην επιχείρηση συνέβαλε  και καδενοφόρο όχημα ιδιωτικής εταιρείας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη σκηνή επισκέφτηκε λειτουργός του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών πρόκλησης του εργατικού ατυχήματος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ