23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Απολύθηκαν χωρίς να κατηγορηθούν οι συλληφθέντες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Απολύθηκαν χωρίς να κατηγορηθούν εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων στα τεκμήρια, η 49χρονη και ο 17χρονος υιός της, που είχαν συλληφθεί χθες το απόγευμα για υπόθεση καλλιέργειας φυτών κάνναβης.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, διενήργησαν χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε οικία στην Επαρχία Πάφου, στην οποία διαμένουν η 49χρονη και γιος της.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας ανευρέθηκαν -σύμφωνα με την Αστυνομία- στο μπαλκόνι της οικίας τρία υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους 18 – 25 εκατοστών, για τα οποία η 49χρονη ανέφερε ότι είναι δικά της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης, κατά την έρευνα φέρεται να ανευρέθηκαν ακόμη δύο υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 15 – 27 εκατοστών, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και αριθμός σπόρων κάνναβης.

Τόσο η 49χρονη, όσο και ο 17χρονος, ο οποίος προσήλθε στο μέρος αργότερα και ανέφερε, ότι είναι δικά του τα ναρκωτικά, οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ