22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αναστάτωση γονιών απο ερευνόντα λειτουργό- Διαμαρτυρίες σε όλα τα επίπεδα

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων γονιών των μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου μετά απο πληροφορίες που έφτασαν κοντά τους ότι επιχειρείται οργανωμένο κλείσιμο συγκεκριμένης καταγγελίας σε βάρος καθηγητή.

Γονείς που επικοινώνησαν με το PafosPress.com ανέφεραν ότι χθες, μετά τον ορισμό συγκεκριμένου ερευνόντως λειτουργού, ο ίδιος επισκέφθηκε το σχολείο στο οποίο καταγράφηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, περιστατικό εκφοβισμού και βίας.

Η επίσκεψη, όπως καταγγέλνουν, δεν συνοδεύτηκε με καταθέσεις, συλλογή στοιχείων και ότι χρειάζεται για διερεύνησή της αλλά με ξεκάθαρη και σαφή πρόθεση, όπως μας ελέχθηκε, να “κλείσει” η υπόθεση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αμέσως ανάμεσα στους επηρεαζόμενους/ ενδιαφερόμενους γονείς αλλά και στους γονείς τόσο του συνδέσμου Γονέων του εν λόγω σχολείου αλλά και στους εκπροσώπους τους στην Ομοσπονδια Γονέων σήμανε συναγερμός και η κινητοποίηση ήταν άμεση με παραστάσεις και διαμαρτυρία τόσο προς λειτουργούς του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας όσο και προς τη Διεύθυνση του σχολείου ότι δεν πρόκειται να δεχθούν να “κλείσει” έτσι το θέμα και να “κουκουλωθούν” οι καταγγγελίες, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η στάση του Επαρχιακού Γραφείου δεδομένης της τροπής που πήραν οι καταγγελίες οι οποίες όπως πληροφορούμαστε ξεπέρασαν ήδη τα …στενά γεωγραφικά όρια της Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ