24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ανακαλύψαμε ακόμη μια “φυσική πισίνα” με τιρκουάζ νερά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τα δυο άρθρα μας που προηγήθηκαν για τις φυσικές πισίνες στην Κισσόνεργα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και την Πέγεια (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) τα οποία ομολογουμένως συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον απο πλευράς αναγνωστών αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο καλύτερα και να ανακαλύψουμε και άλλα τέτοια πρωτότυπα μέρη.


Διαβάζοντας τα σχόλια των αναγνωστών του PafosPress.com αντλήσαμε πληροφορίες για ακόμη μια φυσική πισίνα που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Εκεί ακριβώς κάτω απο την εκκλησία και δίπλα απο το λιμανάκι όπου ανακαλύψαμε κατά την επίσκεψή μας και την παραλία γυμνιστών που παρουσιάσαμε σε άλλο άρθρο μας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο χώρος περίκλειστος με βράχια, απέναντι απο τη Γερόνησο, με σπηλιές γύρω γύρω ανάλογα με τη φουρτούνα δημιουργούν μια φυσικότατη λεκάνη/πισίνα με άσπρο δάπεδο ιδανική κυρίως για μικρά παιδιά. Δροσερά νερά που ανανεώνονται διαρκώς με χαμηλή στάθμη προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίζετε το “Θρονί της Παναΐας”; Γράφουν ευχές σε πέτρες, δίπλα στη θάλασσα [PHOTOS]

Λίγα μέτρα παραπέρα μια σπηλιά στη θάλασσα απο τις πολλές της περιοχής ξυπνά μοναδικές αισθήσεις του νέου, της ανακάλυψης, του περίεργου και μυστήριου που συνάντησες και θέλεις να μοιραστείς με όλους.

Απολαύστε στο σχετικό βίντεο…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ