18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ανήλικος γρονθοκοπήθηκε απο 19χρονο- Νοσηλεύεται τραυματίας στο Γ.Ν. Πάφου

Με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ανήλικος νεαρός απο την κοινότητα Μανδριών στην Πάφο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PafosPress.com.
Ο ανήλικος, ηλικίας 16 χρόνων, φέρεται να δέχθηκε κτύπημα σε διάφορα μέρη του σώματός του απο Βρετανό μόνιμο κάτοικο της κοινότητας, ηλικίας 19-20 ετών, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με πολλαπλά τραύματα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Πάφου.
Η υπόθεση ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com, δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία αφού φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια μεταξύ των οικείων των δυο νεαρών για να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να μην προχωρήσει η υπόθεση μέσω της Αστυνομίας.
ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ των νεαρών υπάρχει προηγούμενο αφού την περασμένη εβδομάδα ο Βρετανός φαίνεται να τσακώθηκε και με τον αδελφό του 16χρονου.
Αν και δεν έγινε καταγγελία επίσημα στην Αστυνομία ο Αστυνομικός σταθμός είναι ενήμερος για το συμβάν και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε μια προσπάθεια να μην πάρει αυτή η αντιπαράθεση διαστάσεις και να γενικευτεί ανάμεσα στις παρέες των δυο νεαρών.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ