20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αλώνισε χθες βράδυ η Αστυνομία- τα είδαν όλα οι αστυνομικοί

Στο πλαίσιο εφαρμογής της οδικής αστυνόμευσης (road policing) και στη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν χθες βράδυ μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα, μέλη της Αστυνομίας κατά την ανακοπή μηχανοκινήτων οχημάτων για έλεγχο, εντόπισαν και συνέλαβαν τρία πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε δύο περιπτώσεις εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, να κατέχουν επιθετικά όργανα, ενώ τρίτο πρόσωπο οδηγούσε μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλης και διέπραξε διάφορα τροχαία παραπτώματα.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:20 χθες βράδυ, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά το χωριό Κονιά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος για έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια σιδερογροθιά και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ο 21χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ακολούθως, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 49μg% αντί 9μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 45μg% αντί 9μg%.
Στη συνέχεια, ο 21χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Επίσης, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Αγαπήνωρος στην Κάτω Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος για έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρία φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, καθώς και ένα μεταλλικό και ένα ξύλινο ρόπαλο και ο 22χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Εξάλλου, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Ελλάδος στη Λεμεσό, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
Ακολούθως, ο 22χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο με ένδειξη ήταν 72μg% αντί 9μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 68μg% αντί 9μg%.
Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος οδηγούσε με ληγμένη άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, καθώς επίσης και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ