27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ακόμη να εντοπιστεί ο 35χρονος Παφίτης- Πενθήμερη στους δύο Ινδούς

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων από την Ινδία σε σχέση με διάρρηξη αποθήκης εργοστασίου και στην συνέχεια κλοπής καλωδίων, στην επαρχία Πάφου.


Και οι δύο ηλικίας 27 και 30 ετών συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε ότι διέρρηξε μαζί με άλλα δύο πρόσωπα το ίδιο εργοστάσιο άλλες δύο φορές.

Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και τρίτο πρόσωπο,εναντίον του οποίου έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την παραδοχή του 30χρονου στα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου,η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε  την 9η Μαρτίου του 2017, όπου έκλεψαν καλώδια αξίας 5 χιλ. ευρώ και η δεύτερη την 11η Απριλίου του 2017, χωρίς να κλέψουν οτιδήποτε.

Το δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 27 ετών που ενέχεται στην υπόθεση των διαρρήξεων έχει υποστεί ηλεκτροπληξία και νοσηλεύεται στο Χειρουργικό Θάλαμο  του ΓΝ Πάφου φρουρούμενος.

Η αξία των κλαπέντων καλωδίων και η κακόβουλη ζημιά που προκλήθηκε από την προχθεσινή διάρρηξη της αποθήκης του εργοστασίου,σύμφωνα με τον 62χρονο Κύπριο παραπονούμενο ανέρχεται στις 20 χιλ. ευρώ.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ