18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έτσι έκανε “φτερά” 1.5 εκατομμύριο ευρώ από πρατήριο βενζίνης – Τα είχε σε κουτί ο ιδιοκτήτης

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας Πάφου για την διάρρηξη και ληστεία σε πρατήριο βενζίνης στο Στρουμπί με λεία 1.5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου φαίνεται να είχε πάρει τα χρήματα από τράπεζα εδώ και αρκετές μέρες τα οποία στη συνέχεια έβαλε σε κουτί το οποίο είχε τοποθετημένο κάτω απο τον καναπέ στον 1ο όροφο που βρίσκεται το πρατήριο του.

Όπως το PafosPress είναι σε θέση να γνωρίζει στο πρατήριο υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο η αστυνομία θα εξετάσει για περισσότερες πληροφορίες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ό τι ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν να πετύχουν είσοδο από μικρο παράθυρο το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο του καταστήματος όπου και έκλεψαν το κουτί με το ποσό των 1.5 εκατομμυρίου ευρώ σε μετρητά.

 

Η θρασύτατη ληστεία φαίνεται να έγινε μεταξύ Σαββάτου και ξημερώματα Τρίτης, ενώ δεν αποκλείεται ο δράστης ή οι δράστες να γνώριζαν για το κουτί με τα χρήματα και να εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προκειμένου εισέλθουν στο κατάστημα και να το κλέψουν.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ