19.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έσπασαν το γυαλί του οχήματος γνωστής γιατρού- Πως σχολιάζει η ίδια;

Το πίσω αριστερό γυαλί του οχήματος της γνωστής οδοντιάτρου Ξένιας Παπάστυλιανου, πρόεδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, από την Κάτω Πάφο, έσπασαν άγνωστοι την ώρα που αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας της κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Η κυρία Παπάστυλιανου διαμαρτυρόμενη για αυτή την κατάσταση αλλά και το άσχημο αποτέλεσμα επικοινώνησε με το PafosPress.com στέλνοντας τη εν λόγω φωτογραφία και εκφράζοντας το θυμό, την οργή και την αγανάκτησή της.

Σχολιάζοντας την αποτρόπαια πράξη στο όχημα της η κυρία Παπάστυλιανου διερωτήθηκε “αν είναι αυτή είναι η Πάφος του Τουρισμού;” Αυτή είναι η ασφάλεια που έχουμε και η προστασία που μας παρέχεται ως πολίτης. Διερωτήθηκε δε αν βρισκόμαστε όντως στην ωραία και ήσυχη μας Πάφο ή στο Τέξας;

Ξυπνάς ένα πρωί και αντικρίζεις αυτό το θέαμα αναφέρει. Σήμερα είναι υλικά αγαθά και ζημιές αύριο μπορεί να είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Χρειάζεται περισσότερη, αστυνόμευση πρόσθεσε, ακόμη πιο αυξημένες περιπολίες από την Αστυνομία για να μπορεί ο πολίτης να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής. Πρέπει επιτέλους, κατέληξε, οι αρμόδιοι, όποιοι και αν είναι, να προβληματιστούν.
.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ