20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έπιασε “λαβράκια” η ομάδα “Ζ” – Χειροπέδες σε 32χρονο και 36χρονο

Συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφού ανέκοψαν το οχημα μέλη της ομάδας “Z”, στη Χλώρακα 32χρονος αλλοδαπός οδηγός οχήματος, για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ένα λιβέρι μήκους 30 εκατοστών .

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 32χρονος είναι της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και διαρρήξεων κατοικιών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 32χρονος, όπως έχει δηλωθεί στην Αστυνομία ως πληροφορία, έχει χρησιμοποιηθεί για τη διάπραξη διαρρήξεων.

Εν τω μεταξύ στη σύλληψη και δεύτερου ατόμου ηλικίας 36 ετών προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο,για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων μετά από πληροφορία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος συνελήφθη χτες από μέλη της ομάδας Ζ στην Πάφο,  όταν σε έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μικρό πτυσσόμενο μαχαίρι ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές του εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία φαίνεται να αποτελούν προϊόν κλοπής.
Ανακρινόμενος ο 36χρονος στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους.
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 36χρονος είναι παράνομη κατοχή περιουσίας, μαχαιροφορία και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ