22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από καφενείο- Συνελήφθησαν δυο άτομα

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση ρίψης πυροβολισμών έξω από καφενείο σε χωριό της Επαρχίας Πάφου, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε τριανταπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, από 50χρονο που βρισκόταν στο καφενείο.

Βάσει της καταγγελίας, διπλοκάμπινο όχημα χρώματος ασημί σταμάτησε στο δρόμο εξωτερικά του καφενείου και ο συνοδηγός του οχήματος έριξε δύο πυροβολισμούς με πυροβόλο όπλο στον αέρα. Στο όχημα επέβαιναν συνολικά δύο άντρες, οι οποίοι στάθμευσαν το όχημα στο σημείο και ακολούθως εισήλθαν στο καφενείο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όταν οι θαμώνες ζήτησαν εξηγήσεις για την ρίψη των πυροβολισμών, ένας εκ των δύο αντρών, ηλικίας 27 ετών, απείλησε τους θαμώνες, μεταξύ αυτών και τον παραπονούμενο που ζήτησε εξηγήσεις. Τότε ο 27χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 50χρονου, τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Αμέσως οι υπόλοιποι θαμώνες παρενέβησαν και οι δύο αποχώρησαν με το όχημα τους.

Μετά την καταγγελία το ΤΑΕ Πάφου ξεκίνησε την διερεύνηση της υπόθεσης και εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο 27χρονων, ο ένας εκ των οποίων φαίνεται πως χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο διπλοκάμπινο όχημα.

Επίσης εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους και γύρω στις 11:50 το μεσημέρι συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός του οχήματος. Στην συνέχεια ερευνήθηκαν το όχημα και η κατοικία του και στο πλαίσιο των εξετάσεων παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων.

Κατά την ανάκριση, ο 27χρονος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα για να κλητευθεί αργότερα.

Εξάλλου, γύρω στις 14.00 η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και του δεύτερου 27χρονου και αφού ερευνήθηκε η κατοικία του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Ανακρινόμενος ο 27χρονος προέβαλε επίσης διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Στην συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι κατηγορίες αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών χωρίς την άδεια του επιθεωρητή, ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, απειλή βιαιοπραγίας και δημόσια εξύβριση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ