25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ένα λουλούδι για την Ντανιέλα στο χώρο που “έσβησε”

Συγγενείς και φίλοι της Ντανιέλας Μίντοβα συγκεντρώθηκαν χθες στο σημείο όπου η νεαρή από την Βουλγαρία έχασε πέρσι στις 17 Ιουλίου την ζωή της όταν παρασύρθηκε από όχημα ενώ βρισκόταν διακοπές στον κατασκηνωτικό χώρο Πόλης Χρυσοχούς.


Ανάβοντας ένα κερί στην μνήμη της 27χρονης Ντανιέλας και εναποθέτοντας λουλούδια , συγγενείς και φίλοι θυμήθηκαν την νεαρή που η ζωή της έσβησε τόσο πρόωρα και άδοξα .

Η Ντανιέλα που ήταν μόνιμος κάτοικος Αραδίππου είχε μεγαλώσει στην Κύπρο ήταν μοντέλο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι οικείοι της εξέφρασαν στο ΚΥΠΕ  παράπονα για το γεγονός ότι οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν εντοπίσει ακόμη το δράστη.

“Έχουν πεθάνει τόσοι Βούλγαροι και οι πιο πολλές υποθέσεις δεν έχουν εξιχνιαστεί  στην Κύπρο”,  είπαν με παράπονο.

Η Εύα Ιβάνοβα φίλη της οικογένειας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η μη εξιχνίαση του δράστη έχει απασχολήσει πολύ τη κοινωνία της Βουλγαρίας που διαμένει στην Κύπρο. Όλο το χρόνο συγγενείς και φίλοι δεν έχουν ξεχάσει το τραγικό συμβάν, όπως είπε.

Χιλιάδες ερωτηματικά χωρίς ωστόσο απαντήσεις ,πρόσθεσε.

Η κ.Ιβάνοβα κάλεσε τις αστυνομικές αρχές να συνεχίσουν την έρευνα προκειμένου να εξευρεθεί ο υπαίτιος του θανάτου της 27χρονης.

Η άτυχη νεαρή εντοπίστηκε νεκρή πέρσι στις 17 Ιουλίου το πρωί , σε δρόμο έξω από τον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς, όπου και διέμενε τις τελευταίες μέρες πριν το μοιραίο.

Η  ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου  είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 27χρονης οφείλονταν σε  πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου  ατυχήματος .  

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ