21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έκαψαν την μπυραρία SPLASH – Την περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη – Προσπάθησαν να κάψουν και δεύτερη

Μπυραρία, που ανήκει σε 50χρονο επιχειρηματία, παραδόθηκε την αυγή στις φλόγες ενώ δεύτερο υποστατικό που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη χωρίς ωστόσο να ξεσπάσει πυρκαγιά, όπως διαφάνηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η πυρκαγιά στη μπυραρία SPLASH, που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, εκδηλώθηκε γύρω στις 5 την αυγή. Τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά τη θερινή τουριστική περίοδο, η μπυραρία βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Η μπυραρία, διαστάσεων 20Χ20 μέτρων, ήταν κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ξύλο και μεταλλικό σκελετό. Η αστυνομία αποδίδει την πυρκαγιά σε κακόβουλη ενέργεια. Η μπυραρία που δεν καλύπτεται από ασφάλεια καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγο πριν το μεσημέρι και ενώ οι ιδιοκτήτες μετρούσαν τις απώλειες τους από τον εμπρησμό της μπυραρίας αυτής, μετέβησαν σε δεύτερο παρόμοιο κατάστημα που διατηρούν σε κοντινή απόσταση από τη μπυραρία που καταστράφηκε επί της οδού Αγίου Αντωνίου.

Άγνωστοι εισήλθαν στο εσωτερικό της μπυραρίας αυτής και αφού την περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλην, εγκατέλειψαν το κατάστημα χωρίς να θέσουν τελικά φωτιά άγνωστο για ποιο λόγο.  Και αυτό το κατάστημα είναι εκτός λειτουργίας τη χειμερινή περίοδο. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ