24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έβαλε φωτιά στα κρατητήρια της Αστυνομίας Πάφου και τώρα πάει δικαστήριο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσάγεται εκ νέου σήμερα 30χρονος από τη Βουλγαρία, ο οποίος είχε συλληφθεί για πρόκληση τροχαίου και κακόβουλης ζημιάς.


Ο 30χρονος, είχε επιτεθεί, ενώ τελούσε υπό κράτηση, εναντίον αστυνομικών Στη συνέχεια, αφού κλειδώθηκε σε δωμάτιο στον προθάλαμο των κρατητηρίων, άναψε φωτιά χρησιμοποιώντας αναπτήρα.  Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν εκεί.

‘Οχημα που οδηγούσε ο 30χρονος είχε νωρίτερα εμπλακεί σε δυστύχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν αυτός αντιλήφθηκε αστυνομικούς να φθάνουν στην περιοχή έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθως όταν βγήκε επιτέθηκε σε αστυνομικούς οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες, οδηγώντας τον στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, όπου ο συλληφθείς προσπάθησε να διαφύγει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημειώνεται πως για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ύστερα από οδηγίες που δόθηκαν από το Αρχηγείο Αστυνομίας,  ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου όρισε αξιωματικό για να διενεργήσει διοικητική έρευνα για τυχόν ευθύνες ή παραλείψεις από μέρους  οποιουδήποτε μέλους της Αστυνομίας για το χειρισμό του συγκεκριμένου περιστατικού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ