17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Άλλες 5 ημέρες στο κελί ο 23χρονος με τα επτά διαφορετικά “ονόματα”

Ανανεώθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διάταγμα κράτησης άλλων πέντε ημερών εναντίον του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τελούσε υπό επταήμερη κράτηση για υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, της σύλληψης του 23χρονου προηγήθηκε έρευνα στις 27 Νοεμβρίου του 2019 το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΟΠΕ Πάφου στο διαμέρισμα όπου διαμένει στην Πάφο, όπου μεταξύ άλλων εγγράφων, εντοπίστηκαν επτά δελτία ταυτότητας με τη φωτογραφία του 23χρονου αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε αρχικά υπό επταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων  η οποία ανανεώθηκε σήμερα για άλλες πέντε μέρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την υπόθεση η Αστυνομία Πάφου αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο. Συγκεκριμένα ο 23χρονος που κατάγεται από την Ρουμανία,ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και κατονόμασε ως συνεργό του ομοεθνή του ο οποίος καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ