18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Άγρια καταδίωξη και πιστολίδι χθες βράδυ- Πως κατάφερε να διαφύγει ο ύποπτος;

Άγρια καταδίωξη ενός αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες εγγραφής και ρίψη προειδοποιητικού πυροβολισμού είχαμε χθες βράδυ απο την Αστυνομία στην Πάφο χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατή η ακινητοποίηση του οχήματος και η σύλληψη του οδηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στα μεσάνυκτα, περίπολο της Δύναμης αντελήφθηκε διπλοκάμπινο όχημα να κινείται ύποπτα στην Πάφο και χωρίς να φέρει πινακίδες εγγραφής. Οι Αστυνομικοί υπέδειξαν στον οδηγό να σταματήσει χωρίς αυτός να το πράξει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδιώξή του.

Για να πετύχουν την ακινητοποίηση του οχήματος οι αστυνομικοί έριξαν εναν προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απο την καταδίωξη, η οποία ξεκίνησε απο το Αναβαργός και έφτασε μέχρι τα Κονιά για αρκετή ώρα, ο οδηγός δεν δίστασε να οδηγήσει και απειλητικά προς το μέρος του αυτοκινήτου της αστυνομίας ενώ κατάφερε να ξεφύγει μπαίνοντας σε χωματόδρομο όπου δεν μπορούσε το περιπολικό να ακολουθήσει. Ο οδηγός χρησιμοποίησε χωματόδρομο ο οποίος βρίσκεται στα Κονιά και οδηγεί προς τη Βιομηχανική Περιοχή Πάφου καταφέρνοντας να διαφύγει της σύλληψης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ