32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ένταση και νεύρα από τους αγανακτισμένους δημότες- Αστυνομία στη σκηνή (ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με την παρουσία της Αστυνομίας συνεχίζεται η αφθόρμητη και συμβολική αποκοπή της οδού Αρίσταρχου, πλησίον της περιοχής Τάφοι των Βασιλέων, στην προχώρησαν νωρίς το απόγευμα δεκάδες κάτοικοι του συγκροτήματος διαμερισμάτων Land of the Kings διαμαρτυρώμενοι ότι εδώ και μέρες ο Δήμος Πάφου τους έχει αποκόψει την παροχή υδροδότησης.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι οι οποίοι διαμαρτύρονται γιατί έμειναν πέραν των δέκα μερών δίχως νερό τοποθέτησαν μεγάλους κάδους σκυβάλλων στο δρόμο και ζητάνε την άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης των διαμερισμάτων τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πρόβλημα όπως αναφέρουν δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πάφου συνεργεία του οποίου τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε καθαριότητα της περιοχής με αποτέλεσμα να αποκοπεί και η κανονική ροή του νερού.

Σύμφωνα με ενοίκους των διαμερισμάτων οι οποίοι επικοινώνησαν με το PafosPress.com στο συγκρότημα διαμένουν πέραν των 100 ατόμων, κυρίως οικογένειες με παιδιά και νεαρά ζευγάρια οι οποίοι εδώ και μέρες δεν έχουν νερό για τις βασικές τους ανάγκες όπως είναι το μπάνιο αλλά και η χρήση της τουαλέτας.

Ο Δήμος Πάφου είναι ενήμερος, αναφέρουν, αλλά κανένας δεν δείχνει ενδιαφέρον για να αποκαταστήσει την βλάβη, αντιθέτως ίσως όλο αυτό, όπως λένε, ίσως γίνεται επί σκοπού γιατί κάποιοι δεν έχουν διευθετημένες τις οφειλές τους προς το Δημαρχείο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ