19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Αυτός είναι ο τρίτος ξένος παικταράς – Δες τα παντα γι’ αυτόν (pics-video)

Τον τρίτο του ξένο παίκτη απέκτησε ο Παφιακός για την μεγάλη και σύδκολη πορεία που έχει προς την υλοποίηση των στόχων του που δεν είναι τίποτα λιγότερο απο το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας χθες βράδυ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Καραβά όπου κέρδισε 0-3 είχε στη σύνθεσή της το νέο της αστέρι τον Dias Souza απο την Βραζιλία.

Ο Evandro Dias De Souza όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι 29 ετών, γεννήθηκε στις 18.04.1988 αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και έχει ύψος 1.99μ. Στον Παφιακό θα αγωνίζεται με το νούμερο 10 στην πλάτη και όχι το 11 που είναι το αγαπημένο του αφού αυτό είναι ήδη κατελημμένο απο τον Νικόλα Κωνσταντινίδη. 
Ο Βραζιλιάνος πριν έρθει στην Πάφο έπαιξε πετόσφαιρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αλλά και στα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.
Ανάμεσα σε άλλες ομάδες ο Dias Souza αγωνίστηκε στην Palembang Bank Sumsel Babel της Ινδονησίας, την Gümüşhane Torul Gençlik Τουρκίας, την Canoas Volei Βραζιλίας, AERO Odolena Voda Τσεχίας, την Universidad La Salle Βολιβίας, την Jujuy Vóley Αργεντινής και την Cimed Florianópolis στην πατρίδα του απο την οποία ξεκίνησε το 2009-2010.
Η υψηλότερη μεταγραφή μέχρι στιγμή στην καριέρα του Dias Souza ήταν την χρονιά 2012-2013 όπου η παρουσία του στην Τσέχικη AERO μια απο της καλύτερες 100 ομάδες στον κόσμο τον καθιέρωσε στον πετοσφαιρική Ευρώπη.
Ο Dias Souza είναι παντρεμένος με την Ταθιάρα επίσης απο τη Βραζιλία με την οποία έχουν ένα αγοράκι ηλικίας 2,5 χρονών.
Του αρέσει απίστευτα να παίζει beach volley, πιστεύει όπως όλοι οι Βραζιλιάνοι πολύ στον Θεό και τρελαίνεται να περνάει αρκετές στιγμές με την σύζυγο και το γιο του παίζοντας με τις ώρες.
Το PafosPress.com καλωσορίζει τον Dias Souza και την οικογένειά του στην Πάφο με την ευχή εδώ να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους.
Δείτε βίντεο απο τις καλύτερες στιγμές του Evandro Dias De Souza

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ