20.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

ΠΑΦΙΑΚΟΣ- Αντώνης Αντωνίου: “Φέτος θέλουμε το νταμπλ” (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Με ανεβασμένη ψυχολογία προετοιμάζεται ο Παφιακός για το παιγνίδι με την Ολύμπια Φρενάρου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 8:00μμ στο γήπεδο Αφροδίτη.
Μετά την επιβλητική νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια πλέον η Παφιακή ομάδα θα επιδιώξει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και απέναντι στην Ολύμπια θέλει εκτός από τους βαθμούς της νίκης να προσφέρει και το ανάλογο θέαμα στην έδρα της.
Για τον αυριανό αγώνα αλλά και την έως τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα το PafosPress μίλησε με τον λίμπερο του Παφιακου Αντώνη Αντωνίου.

Συνέντευξη στον Κώστα Ιωάννου*

Ποσό έτοιμη είναι η ομάδα για το αυριανό παιγνίδι;

Κάθε παιγνίδι είναι διαφορετικό. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι ο αντίπαλος. Εμείς έχουμε πάντα ως στόχο τη νίκη. Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη επί της Ομονοίας. Είναι σημαντικό που όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Δεν υπάρχουν εύκολα παιγνίδια.
Η νίκη με τον τρόπο που ήρθε έχει ανεβάσει πλέον τον πήχη;
Είμαστε πιο ομάδα φέτος. Έχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ. Υπάρχει μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ των παικτών. Είμαστε μια οικογένεια εντος και εκτός γηπέδου. Όσο πέρνα ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι. Θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια παιγνίδι με παιγνίδι.
Ήρθε η ώρα για να ξαναπάρει η ομάδα το Πρωτάθλημα;
Φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Από τον εαυτό σου έως τώρα είσαι ικανοποιημένος;
Είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα και αυτό οφείλεται και στους συμπαίκτες μου. Η παρουσία μου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.
Από τη βοήθεια του κόσμου είστε ικανοποιημένοι;
Η μέχρι τώρα παρουσία του κόσμου μας αφήνει ικανοποιημένους Έχουμε καταφέρει να φέρουμε και πάλι τους Πάφιτες πίσω στο γήπεδο. Είναι ο έβδομος μας παίκτης.
*αθλητικογράφος PafosPress.com 
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ