21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Παφίτικη πρωτιά και σημαντικές διακρίσεις στον 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό UCMAS

Ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός UCMAS πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/06/2018 στη Λευκωσία και διοργανώθηκε από το UCMAS Cyprus

Μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν μαθητές του φροντιστηρίου, Β.& Ι. Βελισσαρίου Λτδ (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Γεροσκήπου) στον 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό UCMAS (Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου για παιδιά Δημοτικού)  ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/6/18 στη Λευκωσία.

Τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε 4 κατηγορίες και από τα 12 Κύπελλα, οι μαθητές της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗΣ Γεροσκήπου, κέρδισαν τα 7 (3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα).

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές του φροντιστηρίου εκπροσωπούσαν ολόκληρη την πόλη της Πάφου, μιας και το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Γεροσκήπου που είναι το μόνο εγκεκριμένο κέντρο UCMAS στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγα λόγια για το UCMAS 

Το UCMAS είναι μια παγκοσμίως γνωστή πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδος, ίσως το μοναδικό πρόγραμμα στην Κύπρο, για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού, με συγκεκριμένα οφέλη. Ξεκίνησε το 1993 και διδάσκεται σε περισσότερα από 6000 εκπαιδευτικά κέντρα σε 78 χώρες. Στην Κύπρο ξεκίνησε η υλοποίηση του UCMAS το 2017 και διδάσκεται σε όλες τις επαρχίες.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού είναι απίστευτες οι εμπειρίες για όλους, μικρούς και μεγάλους. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για τους μαθητές που το παρακολούθησαν ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Γεροσκήπου συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και που έδειξαν όλα ήθος και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν!

Το Φροντιστήριο , Β.& Ι. Βελισσαρίου Λτδ (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Γεροσκήπου) συγχαίρει ειδικά τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού, το μαθητή Αλέξανδρο Χοντίνα που σκόρπισε σε ολόκληρη την Πάφο μεγάλη περηφάνια αφού κέρδισε 3 Χρυσά και 1 Αργυρό μετάλλιο και εντυπωσίασε τους πάντες με την απίστευτη επίδοση και το ήθος του!

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον μαθητή Λουκά Λουκά για την εξαιρετική του επίδοση και την κατάκτηση 2 μεταλλίων, ενός Αργυρού και ενός Χάλκινου καθώς επίσης και στον  Αλέξανδρο Οικονόμου για την επίσης εξαιρετική του επίδοση και την κατάκτηση Χάλκινου Μεταλλίου.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι τέλους.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ μαθητές και καθηγητές και πάντα επιτυχίες!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ